Servicii complete de fotografiere si filmare pentru evenimente de tip nunta.

 

Prețuri, oferte, servicii foto-video...

 

      Desigur că avem o ofertă detaliată, însă aceasta se va trimite în format electonic şi doar la cerere. Însă ceea ce vă putem spune, este faptul că preţul pentru un pachet foto complet pleacă de la 1000 de euro, iar pentru un pachet video de la 750 de euro.

De negociat nu negociem, însă pentru orice pachet foto + video se va putea oferi ca bonus, o şedinţă foto după nuntă. Serviciile vor fi asigurate în baza unui contract şi a unei facturi fiscale.

La dată semnării contractului se va achita un avans de 30% din valoarea totală a contractului, iar el va reprezenta strict rezervarea datei evenimentului.   

 

 

 pret foto nunta

____________________________________________________________________________

 

Întrebări frecvente:

De unde sunteți? Vă deplasați și prin țară?

    Suntem din București, dar avem pașapoarte valabile, așa că ne putem deplasa chiar și în afara țării. 🙂

Cât stați la eveniment?

Vom fi prezenți începând cu pregătirile mirilor și terminăm la finalul petrecerii, dar nu mai mult de ora 5 AM, că avem și noi un ficat si poate un eveniment a doua zi. 🙂

Câte fotografii predați sau câte ore filmați?

  Habar nu am, dar iți pot spune cu siguranță că fotografiem și filmăm atâta timp cât se întâmplă ceva, atâta timp cât există puțină "acțiune", ca să zic așa. 🙂 Din experiența noastră de peste 200 de evenimente, iți pot spune cu certitudine că nu am predat niciodată mai puțin de 800 de fotografii, dar sigur am depășit de multe ori dublul acestei sume. Legat de partea video, montajul final poate varia între o oră și patru ore, iar asta depinde doar de natura evenimentului si de dorința voastră.

Prelucrați toate fotografiile?

 Da, absolut toate fotografiile pe care le veti primi. Ele vor fi ajustate din punct de vedere al luminii, contrastului, culorii si al redimensionarii.

În cât timp primim materialele?

Termenul trecut în contract este de 90 de zile, pentru ca noi să avem o marjă de siguranță, dar în general între 30 și 45 de zile.

Faceți ședința foto din în ziua evenimentului?

Eu zic că este obligatoriu să vă rezervați două ore doar pentru asta, din care măcar o oră doar pentru voi doi, și asta chiar dacă aveți o ședință foto si după nuntă. Motivul este că ceea ce "trăiți" în ziua respectivă este irepetabil. 

Aveți echipament de siguranță?

DA, nici nu ne putem imagina sa nu avem. Avem pentru absolut orice, de la aparate (minim 2, maxim 5), carduri, obiective, blitz-uri,... tot. Facând o glumă, avem chiar și pastile de stomac în caz că e nevoie de așa ceva... 🙂

     Pentru oricare altă întrebare legată de subiect, nu ezita să ne dai un semn.

sedinta foto