Servicii complete de fotografiere si filmare pentru evenimente de tip nunta.
Cum filmez un interviu | cum să sincronizezi corect layer-ele video.
Cum filmez eu un interviu | cum să sincronizezi corect layer-ele video. Acest episod este un fel de 2 in 1. 🙂 In prima parte arat exact cum filmez eu un interviu simplu, iar in a doua parte arat cum să sincronizezi corect layer-ele video.
Model de contract prestari servicii pentru nunta
Nu am cum sa n-o spun, ca ma roadeeeee………. 🙂 Cu cativa ani in urma, la Sibiu, la una dintre intalnirile fotografice organizate de “preasfintit”, i-am trimis o varianta a acestui contract ca sa o distribuie tuturor participantilor de la eveniment. L-am rugat sa nu spuna de la cine e, pentru ca nu asta era important. O faceam efectiv din dorinta de a face bine, de a-i face si pe altii sa faca lucruri de genul asta. De a ne apropia de fapt mai mult…
Clar sunt HATER ! ! ! :)
PARTEA I – Romania e in rahat de se scufunda saraca cu tot cu cizme, ba da’ stam si noi bine la ceva. La workshopurile de fotografie de nunta. 🙂 Ba, aici le rupem capu’! Sa mor! Hai sa va zic!
Despre jurizare in fotografia de nunta
Un articol despre originalitate, despre cum se jurizează în concursurile de fotografie de nuntă de pe la noi și despre cum calcă unii pe cadavre pentru a câștiga un premiu.
Cum ar trebui jurizată o fotografie de nuntă si câteva din lucrurile pe care ar trebui să le urmărim mai cu atenție…
Din ciclul CÂND MĂ IA CAPUL SUNT GREU DE STĂPÂNIT am să vorbesc puţin despre “semizeii” fotografiei de nuntă.
OPINIA MEA DESPRE ARTĂ IN FOTOGRAFIA DE NUNTĂ EP.03 – PREMIILE
Motto: Premiile hrănesc orgoliul, mândria…, adică sursa multor rele. Premiile sunt un produs al competiţiei, iar eu nu cred în competiţie ca mijloc al evoluţiei. Valorile mele sunt cu totul altele…
ALEGEREA FOTOGRAFULUI DE NUNTA ! ! ! …MULT “BULȘIT” CU IZ DE SFĂTUITOR! :)
Cum stăteam eu aşa că un fotograf gânditor ce sunt eu, după multe ore de nesomn, mi-a venit aşa un chef nebun de a mai scrie câte una altă, cum nu poţi să înţelegi… Ei bine, da! Am zis şi eu să scriu despre VESTITA TEMĂ sau TEAMĂ pentru unii, de a-şi alege fotograful nunţii. Se pare că dacă nu atingi acest punct în activitatea de pozar eşti degeaba, cum zice Andreea mea. Asta e că aia: dacă nu cazi cel puţin o dată de pe motocicletă la 200km/ora încât să-ţi rupi 1 picior, coloana şi marginea infraorbitala, NU EŞTI MOTOCICLIST DOM’NE! Exemplele pot continuă: studentul fără restanţă e că uşa fără clanţă; bărbatul fără burtă e că femeia fără…. în fine, înţelegeţi voi. 🙂
OPINIA MEA DESPRE ARTĂ IN FOTOGRAFIA DE NUNTĂ EP. 2 – CU SAU FARĂ BLITZ
OPINIA MEA DESPRE ARTĂ IN FOTOGRAFIA DE NUNTĂ EP. 2 – CU SAU FARĂ BLITZ   De multe ori aud povestea asta legată de lumina blitz-ului care strică, fir-ar ea să fie, atmosfera din biserică sau de la petrecere. Şi am tot auzit-o, cam de când m-am apucat eu de pozat nunţi. Să tot fie nişte ani. Nu mă înţelegeţi greşit! Nu zic că nu e bine, nu zic că nu se poate şi fără, dar eu zic că e mai bine cu.
OPINIA MEA DESPRE ARTA IN FOTOGRAFIA DE NUNTA EP.1
      Am fost avertizat că prin ceea ce scriu am să-mi pun multă lume în cap, mai ales fotografi. Dar am convingerea că atâta timp cât spun lucrurilor pe nume, fără un gram de ipocrizie, nu avem decât de câştigat. Atât noi, cât şi voi, clienţii.