Servicii complete de fotografiere si filmare pentru evenimente de tip nunta.
Socialpedia
  Motto: Cred că cea mai mare greșeală pe care o poate face un “INFLUENCER” este să promoveze un produs prost sau și mai rău, să ascundă în mod intenționat defectele unui produs pe care îl promovează.
OPINIA MEA DESPRE ARTĂ IN FOTOGRAFIA DE NUNTĂ EP.03 – PREMIILE
Motto: Premiile hrănesc orgoliul, mândria…, adică sursa multor rele. Premiile sunt un produs al competiţiei, iar eu nu cred în competiţie ca mijloc al evoluţiei. Valorile mele sunt cu totul altele…
Mar 25
Cum filmez un interviu | cum să sincronizezi corect layer-ele video.
Cum filmez eu un interviu | cum să sincronizezi corect layer-ele video. Acest episod este un fel de 2 in 1. 🙂 In prima parte arat exact cum filmez eu un interviu simplu, iar in a doua parte arat cum să sincronizezi corect layer-ele video.
May 24
Model de contract prestari servicii pentru nunta
Nu am cum sa n-o spun, ca ma roadeeeee………. 🙂 Cu cativa ani in urma, la Sibiu, la una dintre intalnirile fotografice organizate de “preasfintit”, i-am trimis o varianta a acestui contract ca sa o distribuie tuturor participantilor de la eveniment. L-am rugat sa nu spuna de la cine e, pentru ca nu asta era important. O faceam efectiv din dorinta de a face bine, de a-i face si pe altii sa faca lucruri de genul asta. De a ne apropia de fapt mai mult…
Apr 27
Clar sunt HATER ! ! ! :)
PARTEA I – Romania e in rahat de se scufunda saraca cu tot cu cizme, ba da’ stam si noi bine la ceva. La workshopurile de fotografie de nunta. 🙂 Ba, aici le rupem capu’! Sa mor! Hai sa va zic!
Feb 04
Despre jurizare in fotografia de nunta
Un articol despre originalitate, despre cum se jurizează în concursurile de fotografie de nuntă de pe la noi și despre cum calcă unii pe cadavre pentru a câștiga un premiu.